Stylingtips til julebord sesongen

Fire enkel styling tips fra Ernst

1 Brokken komposisjon

Del dressen opp og bruk den hver for seg. Dette gir deg en anledning til å variere mer og du får brukt mer av garderoben du allerede har. 

Dressjakka kan kle opp det meste. 

Bruke jakken sammen med ei fin skjorte, jeans eller ei annen dressbukse. Dette gir hele antrekket en lettere look, og du kan lett dresse deg opp med bruk av et slips og lommetørkle.

Dressbuksa kan brukes med en fin skjorte og en god ullgenser, frakk og et fargerikt skjerf. 

Er du så heldig å har vest er dette en ypperlig anledning til å få vist denne skikkelig. Ofte sitter denne bortgjemt inni jakken, få den frem og vis den sammen med en lekker skjorte, dressbukse eller jeans. Vesten har en unik evne til å gi de aller fleste av oss en flott kroppsholdning og bevegelighet på samme tid.

 

 2 Statement med eller uten slips

For mange er slips noe som er påtvunget i enkelte sammenhenger, for andre er det utenkelig å gå uten.

Slipset kan være kronen på verket, men uten er også en god anledning til å føre oppmerksomheten over på andre detaljer og variasjoner i antrekket eller ansiktet. Føler du deg naken uten slips, kan et enkelt lite skjerf være løsningen om en ønsker å variere litt.

Ettersom høsten er her og vinteren er rett rundt hjørnet kan ullslipset eller et annet teksturert slips med litt tyngde og punch være det du trenger.

Less is more, kan være en tanke å ta med seg. Hvis du kjører et tykkere slips vil det være en anledning å tone ned farger og mønster i slipset.

Hvis en velger å gå for et lettere slips er det ofte spennende å bruke litt farger og mønster for å piffe opp antrekket. Det enkleste er da å ta igjen paletten en har på resten av  antrekket, eller bryte med en kontrastfarge. Husk, farger er din venn. Ikke motsatt!

 

3 Gi antrekket en twist

Er du i det lekne hjørnet så kan du utfordre din egen stil og vær vågal når du kler deg. 

Bruk et lekent og fargerikt lommetørkle i jakka, eller en kontrastfarge til resten av bekledningen som gir deg et bittelite smil og nok selvtillit til å gripe dagen. Fin din twist og bær det med stolthet. Stil handler om en rekke individuelle tanker og valg om hvordan en ønsker å fremstå i klesveien.

 

4 Skoene er viktig

Skoene skal supplere antrekket, gi enden av bena oppmerksomhet og selvfølgelig være behagelige å gå i.

Om høsten og vinteren kan det være smart og lekkert å ha noen høyere sko enn på vår og sommer.

Ikke la deg lure av av du ikke kan gå med kraftige sko til dressbuksa eller penskjorta, dette er fult mulig og gir en fin variasjon rundt hele antrekket og looken.

Sko med ull og skinndetaljer er et klassisk og pent valg en kan benytte seg av om høsten og vinteren. En får da tilført variasjon i form av tekstur, glatte overflater og detaljer.

For den vågale kan kontrastfargene sko være veien å gå.

Dagens sko tips: www.tagyourshoes.no

Vi i Ernst by Ernst ønsker dere en fantastisk høst og vinter med eller uten klær og sko!

Shop now