Målsøm

Målsøm hos Ernst by Ernst

Når du booker en time for målsøm hos Ernst by Ernst vil du motta en dato og tidspunkt for en privattime i våre lekre lokaler.
Vi tar en kopp kaffe og diskuterer dine behov og preferanser for ditt nye antrekk.
Dette kan være alt fra en ny jakke, full dress, smoking eller frak. Vi leverer det du måtte ønske og ha behov for og du skal gifte deg, ny dress til jobben eller en ny casual jakke.

Med hjelp fra oss så velger du ut stoffer og detaljer til ditt nye antrekk. Sammen designer vi ditt drømme antrekk. Vi avslutter timen med at vi tar dine mål som vi lagrer i vår database for seinere bestillinger.

Normal leveringstid: 3-4 uker.

Når dressen er ferdig vil du bli kontaktet av oss for en siste fitting og justering om det skulle være nødvendig.
Målsøm er en svært populær gave som aldri slutter å gi. Gi deg selv eller noen du er glad i den perfekte passform og funksjonalitet i et antrekk.

Stoffvalg: Velg blant flere hundre forskjellige eksklusive stoffer fra de beste produsentene i Italia, Tyskland og England.

Finn stoffet med de kriteriene du søker og behager for så og gjøre det om til ditt drømme antrekk.

Oppmåling: Vi tar eksakte mål og lagrer dette i vår database. Slik kan du ekelt bestille flere antrekk når du ønsker det.

Detaljer: Personlighet og individualitet kommer til uttrykk når kunden får lagt sin personlige detaljer på antrekket. Her vist ekte skjellknapper og eksklusive stoffer fra Italienske Loro Piana.

Målsøm hos Ernst by Ernst er alltid en hyggelig affære. En opplevelse du sent vil glemme.